Vi söker en senior och en junior utvecklare – som vill hjälpa företag se in i framtiden.

Vilka är vi?

Vi på QBIM tycker att all utveckling ska bygga på data och kraftfulla insikter. Det är vår spets. Att hjälpa kunder med Business Intelligence (BI). Så att de kan fatta rätt beslut.

Genom vår hjälp hittar företag samband och mönster i sin data och kan förstå framtiden, så att de kan maximera sitt värde. Och se till att stadens lokaltrafik kommer i tid. Fixa den bästa produktionsprocessen i sin fabrik. Eller skapa den häftigaste upplevelsen i skidbacken.

Vi i teamet gillar både människor och teknik. Värdet vi skapar är viktigare än tekniken. För tre år sen var QBIM endast en person. Idag är vi sex. Som du hör är vi ett litet snabbfotat företag som växer. Och vi jobbar med intressanta kunder och teknik i framkant. Vill du hänga med på resan?

Vem är du?

Är du nyfiken, hjälpsam och lite tokig? 🙂 Vi söker både en senior och en junior utvecklare. Det viktigaste är att du har intresse för analys och ambition att arbeta med detta i framtiden.

Vi sätter stort värde på att du är ansvarstagande och har god förmåga att ta initiativ och driva ditt arbete framåt. Du har god förståelse av svenska och engelska i tal och skrift. Förmodligen är du idérik och trivs med människor som gillar humor.

Som senior utvecklare har du erfarenhet av affärsanalys/BI/statistik med verktyg såsom Microsoft Azure, Alteryx designer, .NET, esri och/eller Power BI. Erfarenhet kring prediktiva visualiseringar eller att bygga frågor i SQL databaser är meriterande.

Som junior utvecklare har du utbildning eller erfarenhet av exempelvis systemvetenskap, IT och affärssystem, dataingenjör eller liknande typ av frontend/backend utveckling.

Vad kommer du jobba med?

Jobbrollen innebär en mix mellan kundkontakt och teknik. Du kommer möta kunder och sätta dig in i deras utmaningar och behov, för att på så vis bidra med en riktigt bra lösning.

Beroende på din roll kommer det handla om att skapa rapporter, smarta datalager, systemmoduler, kopplingar mellan system, prediktiv analys, support, drift, kravanalys och projektledning. Självklart har du QBIM teamet som stöd. Och du får introduktion och upplärning inom området. Du får också vara en del i vår produkt och konceptutveckling.

Heltid, placering i Karlstad och resor ingår i tjänsten. Tillsvidare anställning med fast lön.

Välkommen att ta kontakt

Har du frågor?  Varmt välkommen att mejla eller ringa.
Vill du ansöka? Mejla mig CV och några rader om varför du vill jobba med oss. Desto tidigare du söker desto bättre. Sista ansökningsdag 1 sep 2019. Keep it simple!

 

Vänliga hälsningar,

Mikael Hyensjö & QBIM-teamet
QBIM.se / Mikael.Hyensjo@qbim.se/ 0733 – 32 29 22

Scroll to Top