QBIM söker två nya datalagerutvecklare med fokus på utveckling i Microsofts Plattform. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster samt att vi har flera intressanta innovationsprojekt för 2021 som vi hoppas kommer bli utvecklade och en möjlighet att ta nästa steg.

Att fatta rätt beslut är oftast varken lätt eller självklart. Grunden för varje beslut handlar alltid om ha rätt underlag. Att förstå läget och kunna analysera det rätt.

På QBIM är vi experter på att ta fram dessa underlag. Att i företags affärssystem och källdata hitta relevant information och visualisera den. Visualiseringar som gör underlag för affärskritiska beslut och processer tillgängliga och hanterbara.

Vi gör det helt enkelt lättare för företag att förstå verkligheten – och fatta rätt beslut.

Läs mer på qbim.se

Qbim växer och vi behöver bli fler duktiga konsulter då vi ser ett ökat behov att förstå och hjälpa kunder ta fram korrekt affärsdata. Vi är ett mindre bolag som är specialister inom beslutsstöd. Detta innebär att du får vara med i alla processer i företaget, både med utveckling av nya koncept samt projekt hos våra kunder.

Vill du hjälpa våra kunder med lösningar inom prisanalyser, prediktivt underhåll eller olika typer av effektivisering? Vi jobbar nära våra kunder och tar fram lösningar för bättre affärsbeslut och större förståelse för deras verksamhet.

Idag arbetar vi med Microsoft Azure och har egna portaler såsom QbimAnalytics, SkiAnalytics samt SupplyChain4 där vi skapar transformationer, automationer samt analyser kundens data.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är trivs med en mix mellan kundkontakt och teknik. Du är intresserad av dataanalys och vilka möjligheter det ger företag och organisationer. Du vill utvecklas i ett kreativt och engagerade team. Du gillar att möta och sätta dig in i kundens problem för att på så vis kunna bidra till en riktigt bra lösning.

Ditt engagemang inom området är ett krav. Vi trivs med människor som har humor och det tror vi att du gör också.

Du har god förståelse av svenska och engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten är heltid med placering i Karlstad. Resor ingår i tjänsten. Har du har frågor om tjänsten så kontakta konsultchef Niklas Forsberg – niklas.forsberg@qbim.se

Sista ansökningsdag 15:e augusti.

Scroll to Top