Nyheter

Nyhet

COVID-19 – så agerar QBIM

COVID-19-utvecklingen i Värmland och världen påverkar både oss och andra i hög grad just nu. Den närmsta tiden kommer att vara utmanande och handlar för vår del om att minimera riskerna för medarbetare, verksamhet, kunder och samhället i stort.

Vi följer strikt de riktlinjer och råd som från Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Dessutom vidtar vi följande åtgärder:

• Medarbetare som har symptom enligt Folkhälsomyndighetens definition, dvs. hosta, feber, snuva, halsont et, ska inte gå till jobbet eller kund.
• Arbete hemifrån, där så är möjlighet, uppmuntras.
• Digitala mötesformer i form av video och telefonkonferenser bör om möjlighet genomföras.
• Viktiga möten och aktiviteter som inte kan eller inte bör skjutas upp, skall genomföras på ett sätt som minimerar risken för smittspridning.

Vår ambition är att ge samma service som normalt, men vi anpassar naturligtvis våra kontakter efter situationen. Vi kommer i stor utsträckning genomföra alla våra möten via teams och detta kommer skapa nya rutiner och möjligheter att jobba.

Vi kommer jobba på som tidigare, för det är vad vi alla måste göra nu för att göra affärer med varandra!

Läs mer »
Case / Projekt

Den unika värdekedjan – SCARCE II

QBIM är en partner och deltagare till ett spännande projekt för Produktion 2030 som drivs av RISE. Sensible Value Chain through Digitalised Planning, Material handling and Circular Economy, fokuserar på två underleverantörer i värdekedjan kopplade

Läs mer »
Nyhet

Keep it simple, brukar vi i team QBIM säga.

Ett sätt vi förenklar är att bädda in Power Bi direkt i våra kunders affärsmiljöer. Så att de kan generera visuella interaktiva rapporter som ger detaljkontroll och total överblick och över hela verksamhetens ekosystem. Vart som helst, när som helst, för alla interna och externa intressenter som ska ha tillgång. Kraftfullt. Elegant.

Det är bättre att sträva efter enkelhet än komplexitet, eller hur?
Hör av dig om du vill du se enkla snygga exempel på vad vi som certifierade experter på Power Bi kan göra för dig.

QBIM har jobbat med ”Power BI embedded” under fem år och har flera olika typer av lösningar både internt och för externa användare.

För att skapaa mervärde jobbar vi också med kostnads reducering inom Microsoft Azure.

Läs mer »